NICHEPAINTS - Welkom op de nieuwe website

Hier zijn enkele veelgestelde vragen (FAQs) en antwoorden voor de klantenservice van nichepaints.com:

1. Vraag: Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Antwoord: U kunt een bestelling plaatsen door eenvoudigweg naar het product van uw keuze te navigeren, het aan uw winkelwagentje toe te voegen en vervolgens het afrekenproces te voltooien door uw verzend- en betaalgegevens in te voeren.

2. Vraag: Wat zijn de verzendkosten en levertijden?

Antwoord: De verzendkosten en levertijden kunnen variëren op basis van uw locatie en het geselecteerde product. U kunt de geschatte verzendkosten en levertijd bekijken tijdens het afrekenen voordat u uw bestelling plaatst.

3. Vraag: Accepteren jullie retourzendingen?

Antwoord: Ja, we accepteren retourzendingen binnen een bepaalde periode na aankoop, onder voorbehoud van onze retourbeleidsvoorwaarden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het retourproces. Voor verf ligt dat net weer anders, als u bepaalde kleur heeft laten maken met pigment spreekt het voor zich dat wij dit niet terug kunnen nemen. Voor verdere info raadpleeg de Algemene Voorwaarden.

4. Vraag: Zijn jullie verven milieuvriendelijk?

Antwoord: We streven ernaar om milieuvriendelijke producten aan te bieden en werken samen met leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid. Raadpleeg de productbeschrijvingen voor meer informatie over de milieuvriendelijkheid van onze verven.

5. Vraag: Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

Antwoord: U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail op [email protected] of telefonisch bij Bart: +32 486/894443 en Guy: +32 495/585550

. We streven ernaar om binnen 24 uur op alle vragen te reageren.

6. Vraag: Bieden jullie bulk- of groothandelskortingen aan?

Antwoord: Ja, we bieden bulk- en groothandelskortingen aan voor grote bestellingen. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze kortingsmogelijkheden voor groothandelsklanten.

7. Vraag: Zijn jullie verven geschikt voor gebruik op alle oppervlakken?

Antwoord: Onze verven zijn ontworpen voor specifieke toepassingen en oppervlakken. Raadpleeg de productbeschrijvingen voor informatie over de geschiktheid voor verschillende oppervlakken.

8. Vraag: Bieden jullie kleurstalen aan?

Antwoord: Ja, we bieden kleurstalen aan voor veel van onze verven. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over het bestellen van kleurstalen.

Search for products (0)

Back to Top
Product has been added to your cart