NICHEPAINTS - Welkom op de nieuwe website

Weetje van de maand.

Als het om een kleur voor een muur gaat, weten Bart en Guy maar al te goed wat je zoal nodig hebt om de muren een perfecte laag verf te geven. Na meer dan 20 jaar zelfstandig schilderwerken uit te voeren onder de naam deschilders.be, is het eindelijk zover!

Nichepaints is een feit, onze eigen creatie top kwaliteit kan je nu bestellen in onze webwinkel, ons magazijn staat klaar om de eerste bestellingen te verzenden.

Heb je toch nog een vraag, aarzel dan zeker niet om ons meteen een mail of sms te versturen.

Het schilderen van een binnenmuur hoeft niet moeilijk te zijn. Met deze #tips en onze signature mat krijg je een mooi resultaat.

Benodigdheden:

– Verf Signature Mat

– Verfrollen van 10 cm en 18cm latexrol, verfborstels, en een grote verfbak.

– Stok om de verf goed door te roeren voor een homogene kleur.

– Afdekmateriaal en schilderstape.

– Ladder voor de hogere plekjes

– Vulmiddel en acrylaatkit om open kieren en gaten te dichten.

– Plamuurmes.

– Schuurpapier

– Zachte borstel of absorberende doeken om stof te verwijderen.

En vooral veel goesting ????

Hoe schilder ik een binnenmuur?

1️⃣ Start met een goede voorbereiding. Bescherm de vloer, ramen, plinten, trap, … kortom alles waar je geen verfspatten op wenst met afdekkarton of goede schilderstape. Schakelaars en stopcontacten kan je beschermen door de afdekplaat eraf te halen.

2️⃣ Haal oneffenheden weg en vul eventuele gaten met een vulmiddel. Ook de hoeken kunnen worden opgespoten met acrylaatkit, een overschilderbare voegpasta, om open kieren dicht te maken.

3️⃣ Schuur geplamuurde stukken eerst op met een schuurpapier en maak je muren stofvrij met een zachte borstel.

4️⃣ Breng onze signature mat aan voor een goede dekking vanaf de eerste verflaag. Roer de verf goed door voor je start voor een homogene kleur.

5️⃣ Voor een optimaal resultaat, verdeel je de muur denkbeeldig in vlakken van 1m². Begin steeds aan het raam en schilder weg van de lichtbron. Schilder eerst de randen en hoeken van je vak. Hiervoor gebruik je steeds een verfborstel. Ga er nog eens over met een klein rolletje, zodat de borstelstrepen niet zichtbaar blijven.

6️⃣ Rol met een verfrol afwisselend van boven naar onder. Verdeel de verf gelijkmatig door nadien vertikaal en horizontaal te kruisen. Doe steeds voldoende verf op de verfrol.

7️⃣ Rol vervolgens nog eens na van boven naar beneden, zodat je zeker het plafond niet raakt met de rol.

8️⃣ Herhaal deze stappen voor de volgende vakken. Overlap de vlakken met ongeveer 1 rolbreedte.

9️⃣ Laat de verf goed uitdrogen en verwijder de afplaktape tijdens het drogen van de verf.

#Nichepaints

https://www.facebook.com/photo/?fbid=126855403767856&set=a.123247794128617

Klant in de kijker.

Evy Van Laere is een echte interieurliefhebber. Ze houdt van een speels en kleurrijk interieur en is steeds op zoek naar kleurrijke vintagespulletjes. Op Instagram neemt ze je graag mee in haar verhaal.

Wij zijn blij dat wij ook ons kleurtje konden bijdragen ✊

ℹ️ Op de muren gebruikten we de Signature Mat muur en plafondverf. De dubbele deur werd gedaan met onze Signature Hydro PU Satin.

#Nichepaints

Schilderwerken met Nichepaints!

Deze gevel werd volledig met onze buitengevelverf Signature Outdoor mat geverfd. Wat vinden jullie van het resultaat?

#Nichepaints

Deze gevel werd volledig met onze buitengevelverf Signature Outdoor mat geverfd. Wat vinden jullie van het resultaat? #Nichepaints
Deze gevel werd volledig met onze buitengevelverf Signature Outdoor mat geverfd. Wat vinden jullie van het resultaat? #Nichepaints

Tijd om onszelf even voor te stellen.

Dit is Guy. Samen met Bart maakt hij deel uit van het team Deschilders.be. Als professionele schilders wisten ze precies welke eigenschappen de perfecte verf zou moeten hebben voor het perfecte resultaat en lanceerde ze samen nichepaints. Hun expertise vind je in elke druppel verf terug.

Search for products (0)

Back to Top
Product has been added to your cart